<br><div><span class="gmail_quote">On 8/10/06, <b class="gmail_sendername">Rick DeNatale</b> &lt;<a href="mailto:rick.denatale@gmail.com">rick.denatale@gmail.com</a>&gt; wrote:</span><br><br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Okay, not just to make sure, I moved /var/lib/zope2.8 to somewhere else,<br>then cp -ar /backupath/var/lib/zope2.8 /var/lib/zope2.8</blockquote><div><br></div><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Are there any other files I need to copy?&nbsp;&nbsp;Anything else to do to<br>recover the site?</blockquote><div><br>While I'm not familiar with Ubuntu, all you should need to do is recvover var/Data.fs and etc/*.conf if you made any changes to them. You may want to look in etc/zope.conf to ensure that its pointing to your restored 
Data.fs. However, the fact that it purged your Plone during the first restart is disconcerning. <br><br>I've copied Zopes between OSes many a time without problems. Can you try copying the Data.fs to another host?<br><br>
I see that you've restored all of the origional files. Did Python change? Are you certain that the Debian package only touches /var/lib/zope2.8? In looking at the newsgroups, it appears that this occurs when the Zope version changes. You may also want to check that etc/zope.conf is including all the necessary products. A message from early last year about Zope 
2.7 (<a href="http://marc.theaimsgroup.com/?l=zope&amp;m=111237760626566&amp;w=2">http://marc.theaimsgroup.com/?l=zope&amp;m=111237760626566&amp;w=2</a>) lists a few to check.<br><br>Hope this helps,<br><br>Mike<br></div>
</div><br>